En perfekt värld

 

I den perfekta världen förstår vi varandra. Jag tror inte att jag kan åstadkomma den perfekta världen, men jag ser det som en härlig utmaning att försöka skapa den perfekta texten.

Jag som "är" Tala Om heter Carita Forslund. För femton år sedan var jag med och startade journalistbyrån Pratminus i Göteborg. Då var jag nyutexaminerad journalist, med min musikvetenskapliga inriktning som specialitet. Sedan dess har det hänt en del. Jag har arbetat som skribent/informatör/kommunikatör i många år på länsmusikstiftelsen Musik i Väst. Under mina år där lärde jag mig massor om marknadsföring och varumärkesarbete och fortbildade mig i copywriting.

Allt handlar om olika förhållningssätt till texten jag skriver. Vem riktar den sig till, hur vill jag att mottagaren ska reagera och vad skickar jag för signaler om mig själv genom mina uttryck och ordval? För mig kan det faktiskt räcka med att få brottas med sådana frågor för att uppleva något av en perfekt tillvaro.

Högskolan för scen och musik i Göteborg är en återkommande uppdragsgivare åt Tala Om. Andra som anlitat Tala Om är Statens Musikverk och Göteborgs Stad.

KONTAKTUPPGIFTER

Tala Om | Carita Forslund

E-post carita@talaom.se

Telefon 0708 59 58 46

Blogg enkeltuttryckt.nu

Flickr flickr.com/photos/karitchen

Facebook facebook.com/talaom

Twitter twitter.com/karitchen

Instagram instagram.com/karitchen

Copyright © Tala Om | Carita Forslund 2013. All photos on this site by Carita Forslund. All Rights Reserved.